Chiapudding med hibiskus-pulver

1 glass

Enkel

Over 60 min

INGREDIENSER

1 ts MORiiA hibiskus-pulver
2 dl havremelk eller annen melk
3 ss chiafrø
1-2 ts agave sirup, eller annen søtning
3 ss kokos yoghurt
Granola
Friske bær

SLIK GJØR DU

1. Bland sammen havremelk, chiafrø, søtning og 1 ts hibiskus-pulver i et glass.

2. La stå i kjøleskap i minimum 6 timer, gjerne over natten.

3. Ha litt granola i bunnen av et annet glass, legg ett lag med chiapudding for så å toppe med granola, yoghurt og friske bær. Bland gjerne en 1/2 ts hibiskus-pulver i yoghurten.

Om du ønsker å gjøre det enda enklere tar du ønsket topping rett på chiapuddingen når du tar den ut av kjøleskapet. Super enkel og næringsrik frokost eller mellommåltid!

Del denne oppskriften

FØLG OSS PÅ:

Del gjerne med oss hvordan du bruker dine MORiiA produkter på Instagram ved å tagge @moringabymoriia.