Gresskar- og søtpotetsuppe med moringa

4-6 porsjoner

Enkel

60 min

INGREDIENSER

1 hokkaido gresskar
1 stor søtpotet
1 gul løk
2 hvitløksfedd
1/2-1 chili
1 ss fersk, revet ingefær
2 ts MORiiA moringa-pulver
1 liter grønnsaksbuljong eller kraft
3 dl kokosmelk
1 lime

SLIK GJØR DU

1. Rens og skjær gresskar og søtpotet i terninger, hakk løk, hvitløk, chili i små biter og riv ingefær.

2. Stek løk i litt olje i en stor gryte til den blir myk, tilsett deretter hvitløk, chili og ingefær og stek videre i 1 min.

3. Ha i gresskar, søtpotet og grønnsaksbuljong eller kraft og kok i ca. 30 min. (til grønnsakene blir møre).

4. Tilsett 2 ts moringa-pulver, rør ut og kjør så suppen jevn i mikser eller stavmikser.

5. Tilsett kokosmelk, smak til med salt, pepper og limesaft.

Server med ristede gresskarfrø, et dryss moringa-pulver og litt hakket koriander (eller spiselige blomster ;)).

Tips:
Om gresskar ikke er i sesong og ikke så lett å få tak i kan det godt erstattes med gulerøtter 1/2 – 1 pose (alt etter hvor store de er).

Del denne oppskriften

FØLG OSS PÅ:

Del gjerne med oss hvordan du bruker ditt moringa-pulver på Instagram ved å tagge @moringabymoriia.